PINTOPUU OY

Höyläämö ja puun pintakäsittelyä Eurassa

Pintopuu Oy on perustettu vuonna 1956. Valmistamme itse suurimman osan höylätyistä tuotteistamme ja käytössämme on moderni höyläyslinja, kaksiteräinen vannesaha ja päätyponttauslinja.

Ulkoverhoustuotteille on oma pinta- ja pohjamaalauslinja.

Tuotanto

Pintopuu Oy:n moderni höyläyslinja, kaksiteräinen vannesaha, päätyponttaus- ja pintakäsittelylinja varmistavat sen että voimme valmistaa itse suurimman osan höylätyistä tuotteistamme.

Käytössämme olevan modernin höyläyslinjan sydän on suurtehohöylä Waco Hydromat 5000. Halkaisua varten linjassa on Waco BKL kaksiteräinen vannesaha.

Kutistemuovipakkauskoneella pakkaamme tuotteet kuluttajapakkauksiin ja päätyponttauslaitteilla teemme pontit lattialautoihin ja paneeleihin.

Tuotantokoneisiimme kuuluu myös pakettikatkaisusaha.

Pintopuulle CE-merkintä

Kyseinen merkintä on pakollinen useimmissa rakennustuotteissa.

Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa? Merkinnällä osoitamme, että valmistamiemme tuotteiden keskeiset ominaisuudet on selvitetty siihen sovellettavan harmonisoidun tuotestandardin mukaisesti. Kun siis tuotetta on käytetty oikein, rakennuskohteen olennaiset turvallisuus- ja terveellisyysvaatimukset täyttyvät. Tuotteidemme vaatimustenmukaisuus on osoitettu valmistuksen yhteydessä FCP-järjestelmässä eli tehtaan sisäisellä laadunvalvonnalla.

CE-merkintä kertoo yhdenmukaisella tavalla ne tuotteen ominaisuudet, joita harmonisoitu tuotestandardi edellyttää tuotteesta tai tuoteryhmästä kerrottavan. Näin ollen ostajan on aiempaa vaivattomampaa vertailla ja arvioida tuotteiden sopivuutta tiettyyn rakennuskohteeseen.

Merkintä mahdollistaa myös sen, että tuote voi olla markkinoilla kaikkialla Euroopassa.
Suoritustasoilmoitus lattialaudat (ID 19023).pdf
Suoritustasoilmoitus sisäverhous (ID 18980).pdf
Suoritustasoilmoitus ulkoverhous (ID 18981).pdf

Ympäristö

Hankimme käyttämämme sahatavaran PEFC TM -sertifioiduilta sahoilta,
jotka ovat velvoitettuja käsittelemään metsiä kestävän kehityksen mukaisesti.


PEFC -sertifikaatti (pdf)

Web design: PJG.fi